Gite "Les Demoiselles de Grendel"

We hebben dit gite in een grote boerderij gemaakt die meer dan 150 jaar geleden werd gebouwd in het hart van de Attert dal. Deze streek is bekend voor zijn landschappen en natuurpark.
Het huis is ideaal gelegen aan het einde van het gehucht Grendel. Het dorp heeft zijn charme behouden en er is nog een grote boerderij in activiteit.
Het hele gebied dat van oudsher werd gebruikt voor huisvesting werd volledig gerenoveerd door ons en wij hebben daar nog lang geleefd voordat we het moderniseren en veranderen in een gite. Een groot bijgebouw blijft ontoegankelijk.
Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt op vakantie, daarom hebben wij het huis opnieuw ontworpen en zorgen wij ervoor dat het mooi, comfortabel en gezinsvriendelijk blijft. Wij hopen dat u evenveel plezier beleeft aan een ontmoeting bij de open haard in de woonkamer of dat u zich laat meeslepen door te lezen in de bibliotheek. Deze ruimte is ook zeer geschikt voor bordspellen, die ongetwijfeld ook in de winteravonden worden gebruikt.
In de zomer zijn de lichte keuken en de met bomen omzoomde tuin onze favoriete plekken en we hopen van harte dat u er ook van zult genieten.

Kamers

Het huis biedt vijf grote lichte kamers waardoor alle flexibiliteit voor accommodatie mogelijk is.
Meer over de kamers en beddengoed...

Prijzen

Prijzen worden aangepast aan de seizoenen en vakantieweekends.
Details van tarieven en huurvoorwaarden ...

Uw comfort

De Gîte heeft twee badkamers en een aparte douche, een grote gezellige keuken met uitzicht op het terras en de tuin en drie verschillende ontspanningsruimtes en een TV-zaal.
Diverse uitrusting is ook beschikbaar om uw verblijf te verbeteren.
Meer daarover te weten...

mail: contact@gitegrendel.be
tel/whatsapp: +32 499 142 150